If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
докато и сменят бронята, бащата я кара 2 седмици, разхода средния по компютър е паднал на 7.5 ..... но може би защото е карана предимно в бургас, и там не е като тука по 20 мин на един светофар да се виси... явно в мен е проблема
докато и сменят бронята, бащата я кара 2 седмици, разхода средния по компютър е паднал на 7.5 ..... но може би защото е карана предимно в бургас, и там не е като тука по 20 мин на един светофар да се виси... явно в мен е проблема
по-скоро щото баща ти я е карал.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Въпрос към колегите в БГ, пък и не само - наблюдавали ли сте такова явление - самоочистка на сажевият филтър?
Аз в БГ и Европата минах общо към 4000 км и нито веднъж не ми се случи.
Тук на всеки 500 км настъпва процес самоочистки, сам процес изглежда много "страшно" - първият път - след това пак не се свиква, особенно като видиш физиономиите в другите коли около тебе.
това съм го чел някъде за Мазда с дизеловия мотор с филтър за твърди частици и зависи от качеството на горивото та четох че през определен период трябва дас се кара извънградско за да се самоочисти филтъра ако не се прави той се "самоскапва" и струва някак си маса кинти ..
В мануала на 159-та е написано, че тзи филтър не се сменя въобще(някакво ново решение). Аз сега карам повече градско, и той сам си се чисти. Процеса е интересен, обърнах внимание че първо турбото се вдига "само" на едно деление, наже на празен ход, и след няколко минути отзад почва така да дими, ужас, първият път направо се изплаших. Процеса продължава около 5 мин. Дето се вка "% минути позора и ......"
колега, ами много е интересно това, че не се сменя, знам за БМВ 5 на което се сменя на 200 000 или нещо такова относително но тука не знам.. иначе симптомите за очистване звучат логично, предвид че този филтър просто се задръства ... чел съм че трябва да се редуват режимите градско-извънградско заради здравето на този филтър но все пак има колеги, които разбират повече и нека те се изкажат
За жалост в Санкт-Петербург единственният дизел по стандарта ЕВРО 4 са оказа на Лукойл - дизел евро 4 и Екто (на базата на евро4 и с тяхни добавки), съдържание на сярата около 0,000005. Преди да узная това си зареждах На Шелл и ми беше много странно когато разбрах че дизела е евро 3.
Интересно ми е този процес постоянно ли ще бъде или когато се зарежда само "правилен" дизел ще се прекрати?
няма как да е зависи от качеството на нафтата и ако нафтовоза се кара предимно градско той си определя кога да се самопочиства ако обаче тва не се направи очистването става в сервиз и струва някакви пари, които не е фън да се дават
Не е ли посочено в книжката за колата или от дилъра кога трябва да става това самопичистване?
Не, не е написано, за жалост. И незнам къде да прочета за това.
А около колата си мириши на сяра .(по време на самоочистката и даже след това) Моята красавица сигурно си показва, че има и скрити возможности.
За жалост в Санкт-Петербург единственният дизел по стандарта ЕВРО 4 са оказа на Лукойл - дизел евро 4 и Екто (на базата на евро4 и с тяхни добавки), съдържание на сярата около 0,000005. Преди да узная това си зареждах На Шелл и ми беше много странно когато разбрах че дизела е евро 3.
Интересно ми е този процес постоянно ли ще бъде или когато се зарежда само "правилен" дизел ще се прекрати?
според мен това може да каже само прозиводителя колега, с "правилния" дизел може би ще е по-добре но мисля, че все пак зависи от режимите на каране на колата... моля пробвай и пиши тук, тъй като за много от нас следващата кола е като твоята и колкото повече информация има - толкова по-полезно ще е
няма как да е зависи от качеството на нафтата и ако нафтовоза се кара предимно градско той си определя кога да се самопочиства ако обаче тва не се направи очистването става в сервиз и струва някакви пари, които не е фън да се дават
Сигурно затова докато си карах по Европата само извънградско - не се наблюдаваше самоочистка.
А иначе тука сега е -8, -10 градуса, сняг и лед - пали си и си върви супер. Миналата седмица, малко настинах и 4 дена не бях карал (колата е на открит паркинг) - никакви проблеми, запали си веднага - аз всъщност не съм очаквал друго. Това си е АЛФА. (гордо казано и с горда физиономия)
Не знам в града доколко ще успее да се самопочисти. При някои автомобили не е възможно, а само на дълъг път (за да може филтъра да се загрее до определена температура). Мисълта ми беше дилърите не са ли споменали нещо в този смисъл? А иначе в сервиз могат да предизвикат това с компютъра, но е свързано и със смяна на маслото после.
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
Не знам в града доколко ще успее да се самопочисти. При някои автомобили не е възможно, а само на дълъг път (за да може филтъра да се загрее до определена температура). Мисълта ми беше дилърите не са ли споменали нещо в този смисъл? А иначе в сервиз могат да предизвикат това с компютъра, но е свързано и със смяна на маслото после.
значи градско не може да се почисти няма логика и не мисля че дилърите биха споменали каквото и да е ама искам да питам наистина ли е свързано със смяна на маслото
според мен това може да каже само прозиводителя колега, с "правилния" дизел може би ще е по-добре но мисля, че все пак зависи от режимите на каране на колата... моля пробвай и пиши тук, тъй като за много от нас следващата кола е като твоята и колкото повече информация има - толкова по-полезно ще е
Няма проблем ще пиша наблюденията си - моят режим на каране е обикновенно - 600 км само градско, после около 150 -300 извънградско с скорост 120 до 150 (много полицаи и вече даже им става неудобно да ме глобяват за превишение и понякога ме пускат без пари, затова и не рискувам по бързо да карам, скъпичко ми излиза), после пак градско.
Лукойл за дизела с марка Екто пишат, че присадката им чисти дюзите и пада разхода, но ефекта се наблюдава след два, три резервуара. Ще видим. Но разхода падна още сега, на първите 500 км с тяхният дизел с около 2,5 л. От 13-13,5 л градско, на 10-11,3 л на 100. Може и да не е лажа.
Comment